Home » Diensten » Veiligheidskundige ondersteuning

Veiligheidskundige ondersteuning

Indien uw bedrijf VCA gecertificeerd is of u wilt ondersteuning met het opstellen van uw Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Dan heeft u te maken met MVK (Middelbaar Veiligheidskundige) ondersteuning. Tevens kan de MVK een actieve rol spelen in een ongevalsonderzoek.

VCA vraagt om MVK ondersteuning betreffende de VGM-taken (veiligheid, gezondheid en milieu). Deze opleiding hoeft u niet zelf te halen, u mag uw MVK-ondersteuning extern organiseren. De MVK-deskundige dient een geldig diploma volgens Hobéon SKO te hebben. Witsenboer Advies biedt u graag deze ondersteuning aan.

De MVK-ondersteuning biedt u de mogelijkheid tot het stellen van vragen op het gebied van VGM. Dit kan zijn een helpende hand bij uw RIE, vragen over machineveiligheid, gevaarlijke stoffen, Taak Risico Analyse, VG-plan, het opstellen van procedures en instructies, veiligheidsplannen en advies, maar ook het uitvoeren van een ongevalsonderzoek of uw beleid aangaande milieu-aspecten.

Vaak wordt de MVK-ondersteuning gecombineerd met het houden van interne audits, een jaarlijkse check-up van uw managementsysteem (VCA) en check-up van uw RIE.

Wij bieden u graag de ondersteuning in uw VGM-taken. Hiervoor doen we u een aanbieding voor de hierboven omschreven ondersteuning. De tijdsbesteding is afhankelijk van uw wensen en type organisatie, dit kan altijd in een persoonlijk gesprek worden toegelicht.

Offerte aanvragen
Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen
×