Home » Diensten

Diensten

Als Witsenboer Advies kunnen wij bij u een aantal werkzaamheden uit handen nemen, zoals het opstellen / bijhouden / updaten van uw managementsysteem, of dit nou voldoet of moet voldoen aan de nieuwste ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, VCA* of VCA** normen. Een ander voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de aankomende externe audit, omdat Witsenboer Advies al meer dan 18 jaar ervaring heeft in het opzetten, onderhouden en updaten van managementsystemen.

Het is altijd mogelijk om een kennismakingsgesprek te maken om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen, het is zonde van uw tijd als u al vele uren bezig bent geweest met het opzetten van een managementsysteem en u er niet goed uitkomt.
De aanpak van Witsenboer Advies is altijd gericht om samen tot een doel te komen en dat is een soepele externe audit en het opzetten van een managementsysteem waar uw bedrijf iets aan heeft.

Wilt u meer weten over welke diensten Witsenboer Advies bij u kan leveren neem dan contact op met Jeroen Witsenboer via het contactformulier, e-mail: info@witsenboeradvies.nl of via de mobiele telefoon: +31(06) – 110 311 75

Offerte aanvragen
Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen
×